Priser GUINOT Ansiktsbehandlingar

 Hydraderm Cellular Energy

I över 60 år har GUINOT varit pionjärer inom avancerad hudvård med apparatur och nu lanseras en ny innovativ generation av denna apparatur - Hydraderm Cellular Energy. Den nya tekniken gör det möjligt att använda nya aktiva ingredienser som effektivare kan balansera och tillgodose just Din huds behov. Resultaten är slående och Du ser och känner skillnaden redan efter första behandlingen. Rynkor och linjer mildras. Huden blir renare, klarare och strålar av lyster och fräschör. En fantastisk behandling har blivit än mer fantastiskt!

 Eye Lifting Treatment

Hydradermie Eye Logic är en innovativ ögonbehandling som effektivt minimerar synliga tecken på trötthet och åldrande kring ögonen! Jonisering gör det möjligt att få ner aktiva ingredienser på djupet. Ögonmassage med serum och avslutande ögonmask verkar dränerande, återfuktande och utslätande. Resultatet är ett piggare utseende med mindre framhävda linjer och rynkor.   Kan kombineras med Hydradermie Cellular Energy!  Kurbehandling  ca 6 behandlingar 2-3ggr/v.

Hydradermie Lift special

Ett riktigt lyft för trötta ansiktsdrag. Mild microström stimulerar utvalda muskler på halsen och i ansiktet till kontraktion, vilket resulterar i ett ungdomligare och piggare utseende. Ansiktskonturen blir mer väldefinierad, linjer och rynkor mildras och huden känns spänstigare.  Kurbehandling ca 6 behandlingar 2-3ggr/v.

 


 

Age Summum Treatment 

Age Summum Treatment är en vårdande anti-age behandling som omedelbart reducerar synliga tecken på åldrandet i huden. Behandlingen baseras på en intensiv peeling i kombination med högaktiva anti-age ingredienser i serum, massagecreme och mask. Linjer och rynkor mildras, porerna blir renare och mindre, huden syresätts och får en ny klar lyster.  Kurbehandling 1 gång/vecka 3-4 ggr

 

 
 

 

 

 


Hydra Clean

En tidseffektiv och djuprengörande ansiktsbehandling. Den patenterade apparaturens värme i kombination med specifika produkter verkar renande och lösande på pormaskar och orenheter. Kortare massage med lugnande och porförfinande creme.

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Produktion WebbPartner