Ansiktsbehandlingar

Vi har valt två hudvårdserier för att kunna ge Dig de bästa behandlingarna och hudvårdsprodukterna

GUINOT blev ett av världens ledande hudvårdsmärke tack vare sina avancerade hudvårdsmetoder i kombination med att alltid ligga i forskningens framkant. Genom att fokuser på hur man tar fram skönheten hos varje kvinna, har GUINOT utformat exclusiva och innovativa behandlingsmetoder som erövrat världen . Under årens lopp har de enastående resultaten av behandlingar och produkter gjort GUINOT till det ledande hudvårdsmärket i skönhetsbranschen på hudvårdssalonger.

 

den nya generationen peeling

pHformula är de första pharma-cosmeceutical-produkter som är baserade på "skin resurfacing" i stället för peeling. pHformulas "skin resurfacing"-system är resultatet av en innovativ allians mellan cosmeceutical-produkter och medicinska recept. "Skin resurfacing" har överlägsna fördelar jämfört med traditionella peelingar. En peeling åstadkommer exfoliering, medan "skin resurfacing" aktivt stimulerar till en accelererad form av cellförnyelse och reparation, samtidigt som skador och ytlig irritation reduceras. Denna effekt uppnås med hjälp av ett unikt leveranssystem (PH-DVC) som garanterar maximalt kontrollerad leverans av aktiva ingredienser utan de negativa biverkningarna som normalt uppträder vid tradionella peelingar.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Produktion WebbPartner