Priser GUINOT Ansiktsbehandlingar

 Hydraderm Cellular Energy 50 min 800:- / inkl portömning 75 min 900:-

I över 40 år har GUINOT varit pionjärer inom avancerad hudvård med apparatur och nu lanseras en ny innovativ generation av denna apparatur - Hydradermie Double Ionisation. Den nya tekniken gör det möjligt att använda nya aktiva ingredienser som effektivare kan balansera och tillgodose just Din huds behov. Resultaten är slående och Du ser och känner skillnaden redan efter första behandlingen. Rynkor och linjer mildras. Huden blir renare, klarare och strålar av lyster och fräschör. En fantastisk behandling har blivit än mer fantastiskt!

 Eye Lifting Treatment 40 min 700:-  i samband med annan ansiktsbehadnling 400:-

Hydradermie Eye Logic är en innovativ ögonbehandling som effektivt minimerar synliga tecken på trötthet och åldrande kring ögonen! Jonisering gör det möjligt att få ner aktiva ingredienser på djupet. Ögonmassage med serum och avslutande ögonmask verkar dränerande, återfuktande och utslätande. Resultatet är ett piggare utseende med mindre framhävda linjer och rynkor.   Kan kombineras med Hydradermie Double Ionisation!

Hydradermie Lift special 50 min 900:-

Ett riktigt lyft för trötta ansiktsdrag. Mild microström stimulerar utvalda muskler på halsen och i ansiktet till kontraktion, vilket resulterar i ett ungdomligare och piggare utseende. Ansiktskonturen blir mer väldefinierad, linjer och rynkor mildras och huden känns spänstigare. För bästa resultat rekommenderas en kur med behandlingar. 

 


 

Age Summum Treatment 50 min 900:-

Age Summum Treatment är en vårdande anti-age behandling som omedelbart reducerar synliga tecken på åldrandet i huden. Behandlingen baseras på en intensiv peeling i kombination med högaktiva anti-age ingredienser i serum, massagecreme och mask. Linjer och rynkor mildras, porerna blir renare och mindre, huden syresätts och får en ny klar lyster. 

Aromatic 45 min 600:-

Härligt avstressande ansiktsbehandling som kombinerar essentiella oljor, plantextrakt och manuell massage. Din Hudterapeut väljer aromatiska oljor och plantextrakt som passar just Din hud. Du får en avslappnande massage och därefter blandas en specialmask. Aromatic balanserar huden, reducerar fina linjer och återger förlorad lyster. 

Liftosome 50 min 900:-

Ljuvlig behandling som förbättrar hudens spänst och elasticitet genom ingredienser som pro collagen, c-vitamin och algextrakt. En värmande specialmask får de välgörande ämnena att tränga djupare ner i huden. Fina linjer mildras och huden får bättre spänst. Gör en behandling för omedelbar "Askungeeffekt" eller en kur för att stärka och lyfta trötta ansiktsdrag gärna i kombination med Hydradermie Lift.


Hydra Clean 30 min 420:-   Hydra Clean inkl portömning 40 min 560:-

En tidseffektiv och djuprengörande ansiktsbehandling. Den patenterade apparaturens värme i kombination med specifika produkter verkar renande och lösande på pormaskar och orenheter. Kortare massage med lugnande och porförfinande creme.

 

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår
Produktion WebbPartner